Αρχική Σελίδα Προϊόνταprefab γιαγιά επίπεδη

Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής

Πιστοποίηση
Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ειδική χάρι σε Ouyi για τη βοήθεια έχει επιτρέψει με. Και αναμείνετε με ενδιαφέρον μια πιό μακροχρόνια συνεργασία με το Au και MABIS Ouyi.

—— Dennis (Netherland)

Μεγάλοι άνθρωποι για να εργαστεί με. Πολύ υπομονετικός, φιλικός και επαγγελματικός. Αναμένω με ενδιαφέρον τα μελλοντικά προγράμματά μας.

—— Jonathon (Ηνωμένες Πολιτείες)

Θα διατάξω επίσης άλλα πρότυπα σπιτιών για τη μια άλλη ιδιοκτησία μου, becacuse ο μηχανικός μου είπε ότι η ποιότητα των υλικών σας είναι πολύ υψηλή! Σας ευχαριστούμε.

—— Κοπριά (Βιετνάμ)

Είμαι Online Chat Now

Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής

Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής
Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: MABIS
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: Μ-γ-1
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Γυμνό HQ bundle/40ft
Χρόνος παράδοσης: 30-45 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα το μήνα

Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Prefab σπίτι Μέγεθος: sqm 65
Υλικό: Ελαφριά δομή χάλυβα και σύνθετη επιτροπή τοίχων χρήση: Ξενοδοχείο, σπίτι, γραφείο, βίλα, ξενοδοχείο θερέτρου, σπίτι διαβίωσης
Χρώμα: Σαν αίτημα Σχεδιάγραμμα: 1 κρεβατοκάμαρα
Σχέδιο: Εύκολη συνέλευση, υψηλή - ποιοτικό ύφος Τύπος: Prefab σπίτι

Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής

 

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Προϊόν

Υψηλός - ποιοτική Prefab γιαγιά επίπεδη, μορφωματικά επίπεδα γιαγιάδων της Αυστραλίας με τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής

Τύπος

Μ-γ-1

Μέγεθος

65 τετραγωνικό μέτρο

Σχεδιάγραμμα

Τυποποιημένη 1 κρεβατοκάμαρα και 1 λουτρό ή μπορούν να είναι επί παραγγελία

Πλαίσιο

Ελαφρύς χάλυβας G550 μετρητών

Επιτροπή Roof&wall

σύνθετη επιτροπή

Χρήση

Σπίτι διαβίωσης, σπίτι, κοιτώνας, στούντιο και ούτω καθεξής

Μπορέστε να διαμορφωθείτε για να παρέχει

Κουζίνα (ντουλάπι)

Διάρκεια ζωής Κύρια δομή 50 έτη
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Το υλικό αλεξίπυρο επίπεδο Β, η αδιάβροχη, πρόληψη εντόμων και η μη-φορμαλδεΰδη, υλικό 98% μπορούν να είναι ανακύκλωσης και φιλικά προς το περιβάλλον
 
 
Τα μορφωματικά σπίτια είναι κατοικίες που χτίζονται σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον εργοστασίων στα τμήματα, ή ενότητες, και που μεταφέρονται έπειτα στο εργοτάξιο οικοδομής. Εκεί, είναι εγκατεστημένοι στα μόνιμα θεμέλια και ολοκληρωμένοι από τους επαγγελματικούς εφαρμοστές. Αλλά υπάρχει ακόμα περισσότερος σε ομοειδή για τα μορφωματικά σπίτια. Τα μορφωματικά σπίτια μπορούν να μειώσουν το χρόνο κατασκευής από περισσότερο από 35%, που παίρνει σας στο νέο σπίτι σας γρηγορότερο έτσι μπορείτε να το απολαύσετε περισσότερο. Τα περιοχή-χτισμένα σπίτια μπορούν να πάρουν πολλές εβδομάδες που ολοκληρώνουν, ενώ τα μορφωματικά σπίτια συγκεντρώνονται στην περιοχή και τελειώνουν συνήθως μέσα σε μια εβδομάδα.
Η μορφωματική αποταμίευση τιμών εγχώριας προσφοράς άλλες προσεγγίσεις δεν μπορεί. Επειδή η πιό μορφωματική κατασκευή μπορεί να ολοκληρωθεί στο λιγότερο χρόνο από την περιοχή-χτισμένη κατασκευή, παραδείγματος χάριν, το κόστος της προσωρινής χρηματοδότησης κατασκευής μειώνεται σημαντικά ή αποβάλλεται.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ MABIS

Πλεονεκτήματα:

  1. Ανώτερη καιρική αντίσταση, αδιάβροχη, υγρασία - απόδειξη, απόδειξη εντόμων, αντισηπτική  Τα εσωτερικά και υπαίθρια υλικά διακοσμήσεων είναι χρώμα-ελεύθερα και φορμαλδεΰδη-ελεύθερα υλικά, και δεν παράγουν οποιαδήποτε τοξικά αέρια  Μόνος-κύρια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θερμική μόνωση  Η δομή πλαισίων χάλυβα έχει την καλή σεισμική εκτέλεση  95% ολόκληρου του σπιτιού το υλικό μπορεί να φθάσει στην εκτίμηση πυρκαγιάς της κατηγορίας B1  Το εσωτερικό και εξωτερικό σχέδιο είναι νέο και η επίδραση είναι μακριά ανώτερη από τους λόρδους  Η παραγωγή και η εγκατάσταση του σπιτιού είναι αποδοτικές και γρήγορες, και ο κύκλος είναι σύντομος  Περισσότερο από 95% του ολόκληρου σπιτιού τα υλικά μπορούν να ανακυκλωθούν.
  2. Ενσωματωμένη η eco-Mabis κατοικία είναι στην εξάχνωση από την επιλογή των υλικών στην έννοια σχεδίου. Ο πρώτος είναι ότι το ποσοστό ανακύκλωσης των κύριων δομικών μελών χάλυβα φθάνει σε 100%, και το ποσοστό ανακύκλωσης εσωτερικών και υπαίθριων διακοσμητικών συστατικών είναι επίσης άνω των 95%. Επειδή είναι φιλικό προς το περιβάλλον υλικό και στο εσωτερικό και υπαίθρια, δεν υπάρχει κανένα τοξικό αέριο μέσα ή έξω από στο σπίτι. Μπορείτε να ελέγξετε μέσα αμέσως μετά από την κατασκευή. Χρησιμοποιούμε επίσης το σύστημα κλιματισμού, το φωτοβολταϊκό σύστημα, και το ευφυές σύστημα καθώς η διαμόρφωση βελτίωσης του πελάτη, που κάνει ενσωματωμένο το Mabis σπίτι σας γίνεται το πραγματικό «ενσωματωμένο Mabis σπίτι Eco» και «περιβαλλοντικό ενσωματωμένο Mabis σπίτι».
  3. Χρησιμοποιούμε τον ξύλινο πίνακα κραμάτων αργιλίου σιταριού άνθρακα φθορίου και τον πίνακα WPC ως εξωτερικό και εσωτερικό διακοσμητικό πίνακα, που έχει τη συμπαθητική και εμφάνιση πολυτέλειας και πιό εύκαμπτο ύφος σχεδίου υιοθετώντας τα σύγχρονα διακοσμητικά υλικά όπως η χρησιμοποίηση του μεγάλου τοίχου γυαλιού, για να παρουσιάσουμε μια καλή άποψη και μια οπτική επίδραση.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

3
 

- Αφιερωμένη χρήση ζώνη συσκευασίας, ταινία συσκευασίας για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα της συσκευασίας
- Επαγγελματική μακροπρόθεσμη συνεργασία στόλου μεταφορών

 
FAQ, πώς να διατάξει;

FAQ, ΠΏΣ ΝΑ ΔΙΑΤΆΞΕΙ;

Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής;
Α: 30 τετραγωνικό μέτρο
 
Q: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
Α: μέσα σε 25-30 εργάσιμες ημέρες
 
Q: Θα μπορούσατε παρακαλώ να σχεδιάσετε ένα νέο και μοναδικό prefab σπίτι για με;
Α: Ναι, φυσικά! Είμαστε σε θέση να παρέχουμε σε σας όχι μόνο το σχέδιο κατασκευής και τα δομικά σχέδια, αλλά το σχέδιο τοπίων! Εκτός αυτού, τα λεπτομερή σχέδια και τα τρισδιάστατα πρότυπα συμπεριλαμβάνονται σίγουρα. Η μιας στάσης υπηρεσία είναι η σημαντική ανωτερότητά μας με καμιά αμφιβολία.
 
Q: Πώς θα μπορούσα να εξασφαλίσω το κόστος;
Α: Αρχικά, το σχέδιο σχεδιασμού πρέπει να γίνει αποδεκτό. Κατόπιν, τα είδη οικοδομικών υλικών πρέπει να επιβεβαιωθούν δεδομένου ότι οι διαφορετικοί τύποι και οι ιδιότητες κάνουν τις διάφορες τιμές. Μετά από αυτόν, θα σας στείλουμε μια λεπτομερή αναφορά με τον κατάλογο προδιαγραφών. 
 
 

Έχετε μια συμπαθητική ημέρα! Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με!

Στοιχεία επικοινωνίας
Mabis Project Management Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ouyi Au

Τηλ.:: +86-13825528000

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!