Αρχική Σελίδα Νέα

Κίνα Mabis Project Management Ltd. εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ειδική χάρι σε Ouyi για τη βοήθεια έχει επιτρέψει με. Και αναμείνετε με ενδιαφέρον μια πιό μακροχρόνια συνεργασία με το Au και MABIS Ouyi.

—— Dennis (Netherland)

Μεγάλοι άνθρωποι για να εργαστεί με. Πολύ υπομονετικός, φιλικός και επαγγελματικός. Αναμένω με ενδιαφέρον τα μελλοντικά προγράμματά μας.

—— Jonathon (Ηνωμένες Πολιτείες)

Θα διατάξω επίσης άλλα πρότυπα σπιτιών για τη μια άλλη ιδιοκτησία μου, becacuse ο μηχανικός μου είπε ότι η ποιότητα των υλικών σας είναι πολύ υψηλή! Σας ευχαριστούμε.

—— Κοπριά (Βιετνάμ)

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η δημόσια προκατασκευασμένη τουαλέτα βοηθά τον αστικό εκσυγχρονισμό

Η δημόσια προκατασκευασμένη τουαλέτα βοηθά τον αστικό εκσυγχρονισμό

[2019-01-19 16:13:01]
Προγραμματισμός, EIA, εφαρμογή κατασκευής… Εάν η ανάγκη για να στηριχτεί μια δημόσια τουαλέτα στις οδούς Guangzhou, αυτό μπορεί να πάρει έναν μακροπρόθεσμο για να περάσει από τη διαδικασία. Προκειμένου να λυθεί η δυσκολία τη δημόσια τουαλέτα, ένας νέος τύπος της δημόσιας τουαλέτας προκύπτει κάτω από ... Διαβάστε περισσότερα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για MABIS ΠΑΡΕΥΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ CLAC EXPO

MABIS ΠΑΡΕΥΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ CLAC EXPO

[2017-11-09 15:52:31]
Το πρώτο zhuhai Κίνα-λατινική Αμερική EXPO τελείωσε επιτυχώς. Τα προκατασκευασμένα μορφωματικά σπίτια που εκτέθηκαν από Mabis τη διαχείριση του προγράμματος ΕΠΕ κατά τη διάρκεια του EXPO προσέλκυσαν την τεράστια προσοχή των κινεζικών και ξένων επιχειρήσεων. Οι επαγγελματικοί επισκέπτες και οι επιχει... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!