Αρχική Σελίδα

Mabis Project Management Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ειδική χάρι σε Ouyi για τη βοήθεια έχει επιτρέψει με. Και αναμείνετε με ενδιαφέρον μια πιό μακροχρόνια συνεργασία με το Au και MABIS Ouyi.

—— Dennis (Netherland)

Μεγάλοι άνθρωποι για να εργαστεί με. Πολύ υπομονετικός, φιλικός και επαγγελματικός. Αναμένω με ενδιαφέρον τα μελλοντικά προγράμματά μας.

—— Jonathon (Ηνωμένες Πολιτείες)

Θα διατάξω επίσης άλλα πρότυπα σπιτιών για τη μια άλλη ιδιοκτησία μου, becacuse ο μηχανικός μου είπε ότι η ποιότητα των υλικών σας είναι πολύ υψηλή! Σας ευχαριστούμε.

—— Κοπριά (Βιετνάμ)

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

    Το εργοστάσιό μας έχει τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.

  • OEM / ODM

    Έχουμε εμμείνει στην έννοια του καινοτόμου σχεδίου, της βελτιστοποιημένης τεχνολογίας παραγωγής και της τυποποιημένης λειτουργίας για να ικανοποιήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, και τα συνεχώς βελτιωμένες προϊόντα και τις υπηρεσίες. Το τέλειο σύστημα υπηρεσιών και η επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, εκτελούν την ένα προς ένα ακολουθώντας από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία, παρέχουν την αποδοτική και αποδοτική από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία για τους πελάτες.

  • Ε & Α

    Είμαστε δεσμευμένοι στη συνεχή καινοτομία στο σχέδιο και την τεχνολογία, και προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες τις καλύτερα υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Mabis Project Management Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Ouyi Au

Τηλ.:: +86-13825528000

Φαξ: +86-757-2633-3380

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!