Αρχική Σελίδα

Mabis Project Management Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ του ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ MABIS ΚΟΒΆΛΤΙΟ LTD προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του αρχιτεκτονικού και εσωτερικού σχεδίου, της διαχείρισης προγράμματος και κατασκευής, του εσωτερικού συμβαλλόμενος κατάλληλος-έξω, του σχεδίου για τα ελαφριά προκατασκευασμένα σπίτια δομών χάλυβα, του prefab μορφωματικού σπιτιού και του σπιτιού κ.λπ. εμπορευματοκιβωτίων, και του συστήματος τοίχων κουρτινών οικοδόμησης, της επεξεργασίας GRC και της εγκατάστασης, καθώς επίσης και το σχέδιο δομικού χάλυβα, ο ανεφοδιασμός και ο ειδικός εγκαταστάσεων λειτουργούν κ.λπ.

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει ένα σύνολο ώριμου προγραμματισμού προγράμματος, έκθεσης μελέτης σκοπιμότητας προγράμματος, προγραμματισμού και σχεδίου, λειτουργίας προγράμματος και διαχείρισης ολόκληρου του συστήματος περίπτωσης για τον προγραμματισμό κυβερνητικής ανάπτυξης, επένδυση επιχειρηματικού προγράμματος για να παρέχει μια μεγάλη έκταση των λύσεων για να προωθήσει αποτελεσματικά το πρόγραμμα προγράμματος, χρηματοδότηση προγράμματος. Η ομάδα Mabis εμμένει στην έννοια «λαϊκός, συνεταιριστικός και κοινός». Ο προγραμματισμός και το σχέδιο κρατούν από την περιοχή, πλήρως έρευνα που οι περιβάλλοντες πόροι τοπίων, ανασκάπτουν τους ρητούς και κρυμμένους πόρους της πλοκής, συλλέγουν και ενισχύουν τα πλεονεκτήματα των στοιχείων, για να δημιουργήσουν τις υψηλής ποιότητας εργασίες, ώστε να επιτευχθεί αληθινά ο τέλειος συνδυασμός τουρισμού και ανάπτυξης ελεύθερου χρόνου.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Guangdong Mabis η διαχείριση του προγράμματος ΕΠΕ καθιερώνεται το 2014, είναι ο πρωθυπουργός της βιομηχανίας, ειδικευμένος στην ανάπτυξη, που κατασκευάζει και που εμπορεύεται το Prefab σπίτι. Επίσης, το σπίτι μας. Έχει 30 έτη συντήρηση-ελεύθερο, αντι-σεισμός κάτω από το επίπεδο 9, απεριόριστο σύστημα αέρα, φωτοβολταϊκή αυτάρκεια συστημάτων, ευφυές σύστημα ελέγχου. Μετά από την ανάπτυξη ετών, έχουμε γίνει βαθμιαία η πρώτη γραμμή βιομηχανίας. Η επιχείρησή μας προσφέρει πάντα πελάτης-κεντρικό, εξυπηρετεί τους πελάτες μας goodies!

Κίνα Mabis Project Management Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Mabis Project Management Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Mabis Project Management Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Mabis Project Management Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Mabis - Woodcube

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Mabis Project Management Ltd. Πιστοποιήσεις

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!